категорії: музика стаття

Внутри Zвука

теґи: Внутри Zвука, стаття

  Кіровоградський інструментальний modern-art-rock гурт "Внутри Zвука" створено у 2003 р. як сайд-проект гітариста та бас-гітариста альтернативного рок-гурту "Весняний Галас". За час свого існування дует переріс у повноцінну живу команду складом гітара-бас-ударні-клавішні, має великий перелік виступів по містах України, знаковими для гурту стали виступ у м. Балаклава (Крим) на міжнародному фесті "Жемчужный Рай 2007", де гурт виборов Гран-Прі у номінації "Інструментальна музика" (приємно зазначити, що одним з поважних членів жюрі фесту був Енвер Ізмайлов, музикант-віртуоз всесвітнього рівня), участь у "тижні музичних подій" у вересні 2008 р.від салону Музторг (м. Київ), відкриття фестивалю "Koktebel Jazz Festival 2008".

Гурт завершує запис першого альбому, реліз якого планується на травень 2009 року, трекліст альбому:

1. Без выхода
2. November Day
3. Laser Smoke
4. Ride
5. Amber waves
6. Acid motors
7. Апрель
8. Time Z
9. Бур`ян
10. Злюки бобри)
11. Return To Balaklava
12. Внутри
13. Satch Blues


Наразі музиканти планують зняти відеокліп на одну з своїх композицій, та підтримувати альбом виступами у різних містах України.


  ...Для нас кожна композиція — це вираження певного настрою, це думка, переживання, енергетика.. це маленька історія, і слухач обов'язково знайде в ній щось своє, особисте, відоме лише йому. Будь-якій людині від природи дано чути і відчувати те, чого не обьяснішь словами, не опишеш. І ми, музиканти - як і наші музичні інструменти - є лише провідниками в цей світ цієї трансцендентної мови, музики. Як, звідки, і чому це відбувається - ми не розуміємо до кінця. Це безмовне розуміння приходить до нас під час виступів, коли і ми і слухачі занурюємося в музику, і буквально розчиняємося всередині звуку...

Детальніше про гурт - на сторінці http://vnutrizvuka.ucoz.ua/